• L’execució de tasques de millora del sosteniment de la infraestructura comportarà l’ocupació de dos carrils dels quatre existents durant prop de sis setmanes
 
 
El túnel de la C-17 a l’altura del Figaró patirà restriccions de trànsit a partir de la nit de diumenge 4 de maig i durant prop de sis setmanes. En concret, les tasques de millora del sosteniment de la infraestructura, de 200 metres de longitud, obligaran a ocupar dos carrils dels quatre existents a partir de les 22.00 hores, de manera que el trànsit de vehicles quedarà restringit a un carril per sentit de la marxa.
 
En funció de les necessitats de l’obra i a mesura que avancin els treballs, l’ocupació dels carrils anirà variant fins a completar les obres a tota la calçada, encara que en tot moment els vehicles disposaran d’un carril per sentit per circular.
 
Les obres permetran dur a terme la reparació del sosteniment del túnel, per resoldre els desperfectes que s’han produït com a conseqüència de la degradació de l’estructura. Les tasques tenen un pressupost de 550.000 euros.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 38