Geolodia 2014

Agricultura participa en la divulgació de la Geologia a través dels Parcs Naturals

query_builder   8 maig 2014 12:32

event_note Nota de premsa

Geolodia 2014

Agricultura participa en la divulgació de la Geologia a través dels Parcs Naturals

Fotografia del Parc Natural del Cap de Creus
Fotografia del Parc Natural del Cap de Creus
Geolodia és una iniciativa de divulgació de la geologia que consisteix en un conjunt d’excursions simultànies per tota Espanya que són guiades per geòlegs.
 
 
Totes les excursions de Geolodia són gratuïtes i obertes a tot tipus de públic, siguin quins siguin els seus coneixements previs, per tal que tothom conegui millor què és i per a què serveix la geologia, i descobreixi el patrimoni geològic que tenim tan a prop, millorant-ne així la percepció d’aquesta disciplina. Aquest és el primer any que totes les activitats del Geolodia a Catalunya s’esdevenen en espais naturals de protecció especial.
 
 
Amb aquesta iniciativa, que funciona des de 2005, es pretén acostar als assistents a l’entorn on viuen des d’una altra perspectiva, que els permetrà conèixer una mica millor el que geòlegs, com a científics i professionals, poden aportar a la societat i al nostre benestar.
 
L’any passat, al Geolodia 13, es varen realitzar un total de 54 Geolodias en totes les províncies, involucrant-se 430 geòlegs i voluntaris amb una assistència de més de 8.000 persones.
 
En aquesta propera edició el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, participa en els parcs que podreu trobar a continuació:
 
Geolodia Barcelona: Parc Natural de Collserola. 11 de maig. Itinerari geològic per Santa Creu d'Olorda: passejant per una vella serralada.
 
 
 
Geolodia Lleida: Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de San Maurici. 11 de maig. Aigua entre roques, els paisatges d’Aigüestortes.
 
 
Geolodia Tarragona: Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet. 10 de maig. Les mines de Poblet i les aigües de l’Espluga.
 
 
 
 
Geolodia Girona: Parc Natural del Cap de Creus. 10 de maig. El surrealisme de les roques de Cap de Creus.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined