Visita del delegat del Govern al municipi de Palau-Solità i Plegamans (Vallès Occidental)

query_builder   8 maig 2014 12:42

event_note Nota de premsa

Visita del delegat del Govern al municipi de Palau-Solità i Plegamans (Vallès Occidental)

El delegat, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Palau-Solità i Plegamans, i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Teresa Padrós, per tractar temes d’interès del municipi.
visita del delegat Fernando Brea a Palau-Solità i Plegamans
El delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Fernando Brea, ha manifestat que s'estan realitzant gestions per "desencallar" el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) "per poder portar-lo a l'aprovació en la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya abans de l'estiu". El POUM es troba en fase d'aprovació inicial i resta pendent, entre altres tràmits, de l'emissió d'informes de diversos departaments de la Generalitat de Catalunya per poder avançar cap a l'aprovació definitiva.
 
Fernando Brea ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa que ha ofert amb l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós. L'Alcaldessa ha agraït la visita de Brea: "Aquesta reunió ha permès avançar en diferents actuacions pendents". El delegat ha estat força gràfic a l'hora d'explicar la utilitat d'aquestes trobades: "Ens permet fer de cadena de transmissió per resoldre les necessitats d'ambdós governs", en referència als procediments que les dues administracions han de coordinar per tirar endavant polítiques i projectes concrets. Brea s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta primera visita oficial "a un municipi industrial, capdavanter, amb progrés i innovador, que és una peça clau a la comarca, especialment pel que fa a la creació de riquesa i al benestar de les persones".
 
Brea i Padrós han mantingut una reunió aquest matí a la Casa Consistorial de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en la que s'ha tractat una llarga llista de temes per coordinar l'activitat de l'equip de govern municipal i de la Generalitat de Catalunya. A banda de la tramitació del POUM, s'han tractat temes com la introducció de criteris unificadors dels plans d'emergència per poder integrar-los en plataformes comunes de treball com ho és la Xarxa Rescat, les polítiques d'impuls industrial i les vinculades a empresa i ocupació, la tramitació de les subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), l'Espai d'Interès Natural de Gallecs i aspectes concrets dels polígons industrials del municipi, entre altres qüestions.
 
Per últim, Padrós i Brea han mostrat una sintonia total pel que fa a l'oposició de la Generalitat i l'Ajuntament respecte al projecte de llei de reforma de l'administració local que promou el govern de l'Estat i que ha aixecat una forta oposició del municipalisme català i de la Generalitat de Catalunya.
 
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 7 de maig de 2014
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined