La tercera edició del cicle de tastos Hotels amb DO oferirà l'oportunitat de tastar els vins guardonats als Premis Vinari en primícia i en exclusiva en els actes que es desenvoluparan del 13 al 19 d'octubre d'enguany.
Imatge de l'acord
Imatge de l'acord
 
Els tastos, que impartirà el director dels Premis Vinari, Joan Nebot, es desenvoluparan en algun dels hotels de Gran luxe, 5 estrelles, 4 estrelles superior i 4 estrelles de Barcelona que està previst que participin en la setmana dels vins catalans als hotels de la ciutat.
 
Seran uns tastos en primícia, atès que els guardons s'hauran fet públics pocs dies abans, el 10 d'octubre, en la gala d'entrega dels premis. L'assistència és limitada, amb un aforament d'unes 20 persones a cada tast, que s'hauran d'inscriure a través del web que el gremi d'hotels barceloní activarà específicament per a aquests esdeveniments en el moment oportú.
 
Per al director de l'INCAVI, Jordi Bort, “les dues edicions anteriors han permès apropar els vins de les 12 denominacions catalanes a Barcelona, i la col·laboració amb els Premis Vinari és lògica, atès que reforça ambdues activitats, que comparteixen l'objectiu de donar a conèixer l'alta qualitat dels nostres vins”.
 
El secretari del Gremi d'Hotels de Barcelona, Manel Casals, ha destacat que “aquesta iniciativa ha estat un gran èxit en les seves dues edicions anteriors, no només per l'alta demanda de places ¾l’any passat es van exhaurir poc temps després d'obrir-se les inscripcions¾, sinó també perquè molts dels vins participants han entrat i s'han quedat a les cartes dels hotels que han acollit els tastos”.
 
Per part seva, Joan Nebot ha dit que “aquesta és una oportunitat d'apropar els vins guardonats als Premis Vinari al públic general i també a l'hoteleria i als sommeliers barcelonins, i alhora una garantia de qualitat dels vins que els assistents podran tastar”.
 
Aquesta serà la tercera edició del cicle de tastos als hotels barcelonins, una iniciativa pionera que va néixer fa dos anys, fruit de la col·laboració entre el Gremi d'Hotels de Barcelona i l'INCAVI.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Imatges

Imatge de l'acord

Imatge de l'acord 5146