El mestre zen Thich Nhat Hanh aplega 3.000 persones al Fòrum de Barcelona

query_builder   9 maig 2014 13:22

event_note Nota de premsa

El mestre zen Thich Nhat Hanh aplega 3.000 persones al Fòrum de Barcelona

Thich Nhat Hanh, una de les personalitats més reconegudes del budisme i de gran influència al món occidental, va omplir l’Auditori del Fòrum de Barcelona, el 8 de maig, seguit per 3.000 assistents a la seva conferència "L'art de viure despert".
Generalitat de Catalunya
Aquest monjo vietnamita va instar els assistents a actuar amb plena consciència en la seva vida diària. Per a Thich Nhat Hanh, la meditació és el camí per a aconseguir una plena consciència dels nostres actes i reduir el nostre patiment. "A través de la plena consciència del nostre patiment, aconseguirem patir menys", va dir. Es tracta d’ “una trobada amb nosaltres mateixos des de la Plena Consciència, una invitació a obrir els nostres cors cap a tots els éssers”, segons explica la Coordinadora Catalana d’Entitatas Budistes (CCEB).
 
Nhat Hanh va estar acompanyat per una cinquantena de monjos i monges de la comunitat de Plum Village (França) que viatgen amb ell durant la seva gira que l’ha portat a Madrid i ara a Barcelona.
 
L’11 de maig, a les 18.30 h hi ha convocada una trobada a l’Arc de Triomf on dirigirà una meditació col·lectiva que inclourà música i cants monàstics.
 
D’altra banda, sota el lema «Els educadors feliços canviaran el món», el mestre zen Thich Nhat Hanh dirigeix fins el 16 de maig unes Jornades Internacionals i un Curs de Mindfulness en Educació organitzades amb la Universitat de Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined