Els parlaments, davant el monument erigit per l'Amical de Mauthausen el 1962, han anat a càrrec del president de l’Amical de Mauthausen i altres camps i de les víctimes del nazisme d’Espanya, Enric Garriga, el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, i altres representants institucionals.
El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig, a Mauthausen
El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig, ha assistit als actes commemoratius de l’alliberament del camp de Mauthausen en representació del Govern de la Generalitat de Catalunya. Els parlaments, davant el monument erigit per l'Amical de Mauthausen el 1962, han anat a càrrec del president de l’Amical de Mauthausen i altres camps i de les víctimes del nazisme d’Espanya, Enric Garriga, el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, i altres representants institucionals.
 
Acompanyaven la delegació de l’Amical alumnes dels instituts Lluís de Peguera i Pius Font i Quer de Manresa, Baix Montseny de Sant Celoni, membres de diverses entitats i associacions de Santa Coloma de Gramenet, així com regidores dels Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i de Sant Celoni.
 
Enguany es commemoren els 75 anys de l’exili de 1939, origen de la posterior deportació de prop de 10.000 republicans espanyols als camps nazis.

1  

Imatges

El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig, a Mauthausen

El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig, a Mauthausen 58