Cop al tràfic de drogues al Segrià amb el desmantellament d'un dels punts de venda més actius

query_builder   15 maig 2014 18:51

event_note Nota de premsa

Cop al tràfic de drogues al Segrià amb el desmantellament d'un dels punts de venda més actius

· L’operatiu policial ha permès detenir sis membres de la mateixa família que presumptament es dedicaven a la venda al detall d’heroïna
Agents la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí, en el marc de l’operació SNOT contra el tràfic de drogues, quatre homes, una dona i un menor d’edat, acusats d’un delicte contra la salut pública. Els sis detinguts formen part del mateix nucli familiar, tots són de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida.
 
La investigació es va iniciar fa quatre mesos, després de detectar que en un barri de Lleida s’estava produint venda al detall de substàncies estupefaents, concretament heroïna. A partir d’aquí, els agents van engegar una investigació que va permetre constatar l’elevada activitat il·legal. Tot apuntava que els presumptes autors no acumulaven grans quantitats d’heroïna per eludir les conseqüències davant de qualsevol actuació policial.
 
A primera hora d’aquest matí s’ha donat inici al dispositiu policial que ha permès localitzar a l’interior dels immobles dels presumptes autors, uns 100 grams d’heroïna i estris per a la manipulació i venda de la droga, diners en metàl·lic i armes curtes, entre d’altres indicis.
 
En l’operatiu policial hi han participat membres de l’Àrea d’Investigació Criminal de Ponent, de la Unitat d’Investigació del Segrià, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i de la Unitat Canina.
 
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 15 de maig de 2014

1  

Fitxers adjunts

Foto salut pública

Foto salut pública
JPG | 1172

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined