Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi d'indústria de Parets del Vallès (Vallès Oriental)

query_builder   16 maig 2014 00:38

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi d'indústria de Parets del Vallès (Vallès Oriental)

·       La nau, dedicada a la fabricació de components termoplàstics, ha quedat totalment afectada
 
·       El treballadors han pogut sortir i no han resultat ferits
 
A les 00.14 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi que ha afectat la indústria dedicada a la fabricació de components termoplàstics de Parets del Vallès, la qual està situada al número 8 del carrer Diesel del polígon industrial Sector Autopista (Vallès Oriental).
 
La indústria, d’uns 800 m2 de superfície, ha quedat totalment afectada. Ha col·lapsat parcialment la façana del davant, així com també part de la façana posterior i de la teulada.  
 
L’incendi, que havia començat cremant material de palets amb sacs de plàstic  que hi havia al pati exterior de l’empresa, ràpidament s’ha propagat a la façana i teulada de la mateixa indústria. No obstant això, els efectius dels Bombers han pogut frenar la propagació de l’incendi i evitar que el foc cremés la nau del costat, la qual ha quedat afectada pel fum.
 
Al lloc, han treballat un total de 20 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat (13 vehicles d’aigua, quatre vehicles de comandament, dues autoescales i l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques). A hores d’ara, continuen treballant per tal d’acabar de remullar tota la part afectada.
 
El treballadors de la mateixa empresa han pogut sortir de la nau, i inicialment han intentat apagar les flames, però cap d’aquestes persones no ha resultat ferida.
 
Així mateix, també han treballat a la zona realitzant tasques d’ordre públic i controlant els accessos a la zona efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de maig de 2014
00.30 hores
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined