Els Bombers de la Generalitat han treballat tota la nit per acabar de remullar l’incendi que, des d’ahir vespre, afecta una indústria dedicada a la fabricació de components termoplàstics situada al polígon industrial Sector Autopista de Parets del Vallès (Vallès Oriental).
 
La nau, amb uns 2.000 metres quadrats de superfície, ha quedat totalment afectada. Ha col·lapsat parcialment la façana del davant, així com també part de la façana posterior i de la teulada. L’incendi, que va ser estabilitzat a un quart d’una de la matinada, es va controlar pels volts de dos quarts de dues. A hores d’ara, dues dotacions dels Bombers resten de supervisió per acabar d’apagar punts calents de l’interior de la nau.
 
L’incendi, que havia començat cremant material de palets amb sacs de plàstic  que hi havia al pati exterior de l’empresa, ràpidament es va propagat a la façana i teulada de la mateixa indústria. Els Bombers van poder frenar la propagació de l’incendi i evitar que el foc cremés la nau veïnes.
 
D’altra banda, deu dotacions dels Bombers han treballat al llarg de la nit en l’incendi forestal d’Aiguamúricia (Alt Camp), controlat des d’ahir a les vuit del vespre i on han cremat unes 25 hectàrees de vegetació.
 
Pel que fa a l’incendi de Madremanya (Gironès), que està estabilitzat, hi ha sis vehicles dels Bombers treballant-hi. Segons les primeres informacions, el foc hauria cremat 5 hectàrees.
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de maig de 2014
07.32 hores