• El conveni signat estableix la col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Special Olympics Catalunya per a buscar fórmules que contribueixin a l’èxit dels esdeveniments organitzats per l’agrupació esportiva.
Fotografia de la signatura del conveni.
El president d’FGC, Enric Ticó, i el president d’Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, han signat avui un conveni de col·laboració per tal de fomentar la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure buscant fórmules que contribueixin a l’èxit dels esdeveniments esportius organitzats per Special Olympics, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu, entre d’altres, el foment de la pràctica de l’esport per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

La finalitat de l’acord és la sinergia en les campanyes de comunicació i compartir suports publicitaris. D’aquesta manera, FGC aportarà, sense contrapartida econòmica, els suports publicitaris que li siguin requerits, des de publicitat a l’interior dels trens, a les estacions o al Canal FGC.

Per la seva banda, Special Olympics s’encarregarà del disseny, dels costos de producció i de la col·locació i posterior retirada de la publicitat, i promocionarà FGC com a entitat col·laboradora en la celebració dels esdeveniments esportius que organitzi.

A més, les persones inscrites en les activitats de lleure de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) podran gaudir de condicions especials en algunes de les activitats de l’oferta turística d’FGC, com el Tren del Ciment, el Cremallera de Núria o el Cremallera de Montserrat.

El conveni signat s’inclou dins les diferents mesures adoptades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de millora de les condicions i d’accessibilitat de les persones amb alguna discapacitat. Pel que fa al transport de viatgers, Ferrocarrils compta amb el 96% de les instal·lacions adaptades, mentre que pel que fa a la divisió de Turisme i Muntanya, l'estació d'esquí de La Molina destaca per ser un dels centres hivernals més avançats en recursos per a persones i esportistes amb discapacitat, sent una de les tres estacions d'esquí de Catalunya reconeguda per l'Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l'esport i el turisme per a les persones amb discapacitat.

1  

Imatges

Fotografia de la signatura del conveni

Fotografia de la signatura del conveni 222

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 147