Recentment s’ha celebrat a Tunísia la Conferència Magribina sobre l’Economia de la Logística que ha comptat amb la participació de representants dels països magribins del Marroc, Líbia, Algèria, Mauritània i Tunísia.
TES
Isidre Gavín durant la seva intervenció

Isidre Gavín, director general de CIMALSA, va exposar durant la seva intervenció “Experiències en matèria de desenvolupament i d’explotació de zones logístiques” el model de gestió i l’experiència en el desenvolupament de les plataformes logístiques gestionades per CIMALSA, que són un model d’èxit avalat per l’alta ocupació, que pràcticament arriba al cent per cent en els centres gestionats.

La ponència va permetre el debat sobre les estratègies logístiques en els plans de desenvolupament dels països, així com les especificitats de la col·laboració público-privada en les infraestructures logístiques.
 
Durant aquesta cimera, Isidre Gavín ha reprès els contactes amb els representants dels tres països que tenen establerts diversos tipus de col·laboració amb CIMALSA, entre els quals hi figura l’acord de cooperació i consulta en els àmbits d’interès comú per al desenvolupament del sector de la logística que es va signar el passat mes de juny de 2012 amb el Ministeri d’Equipament i del Transport del govern de Marroc.
 

En aquesta conferència també hi ha participat representants de DP World, el Port de Barcelona i el CETMO, entre d’altres.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 96