FOTO
  • El secretari general d’Interior ha inaugurat el International Security Conference and Exhibition Security Forum 2014
 
El secretari general d’Interior, Josep Martínez, ha inaugurat aquesta tarda el International Security Conference and Exhibition Security Forum 2014, que se celebra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). El secretari ha estat acompanyat del president de Security Forum, Eduard Zamora, i el director general de Ediciones Peldaño, Ignacio Rojas.
 
El secretari general del Departament d’Interior ha posat de relleu la importància d’aquest congrés pel sector de la seguretat, tant  a nivell nacional com internacional, i ha agraït als organitzadors que hagin triat de nou Catalunya en aquesta segona edició.
 
Martínez ha defensat “un model basat en la col·laboració i corresponsabilitat de tots els actors implicats en el món de la seguretat”, i ha dit que “la col·laboració amb el sector de la seguretat privada és essencial”.
 
En aquest sentit, ha destacat que la nova llei de seguretat privada, en la què Interior ha participat activament, suposa un pas endavant i reforça les competències de la Generalitat en aquesta matèria.
 
Tot i així, Martínez ha insistit en la necessitat de “continuar treballant plegats” per “avançant amb el sector en la recerca de fórmules més intel·ligents i eficaces per afrontar nous reptes futurs en un context de restriccions econòmiques i dificultats”. “La seguretat privada complementa la pública amb diligència i professionalitat”, ha subratllat.
 
El secretari d’Interior també ha felicitat als organitzadors del Security Forum per celebrar enguany el 1r congrés de ciberseguretat i delictes informàtics. En aquest sentit, Martínez ha destacat que “tenim el repte de garantir que els ciutadans i les empreses se sentin segurs a la xarxa”. “La llibertat necessita de seguretat, i la seguretat necessita de llibertat, i la limitació d’una en benefici de l’altra, destrueix ambdues, també a internet”, ha dit.
 
A l’acte també hi assistit la directora general d’Administració de Seguretat, Maite Casado; la comissària cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Cristina Manresa; i la subdiretora general de Seguretat Interior, Cristina Secades, entre d'altres.
 
 

2  

Fitxers adjunts

Foto 1

Foto 1
JPG | 1854

Foto 2

Foto 2
JPG | 2703