Bizbarcelona 2014

L'ICF presenta les seves línies de finançament per a pimes i emprenedors al Bizbarcelona

query_builder   1 juny 2014 10:30

event_note Nota de premsa

L'ICF presenta les seves línies de finançament per a pimes i emprenedors al Bizbarcelona

  • L’Institut Català de Finances  participarà activament en el saló que tindrà lloc els propers 4 i 5 de juny al recinte de Fira de Montjuïc
  • Disposarà d’un estand amb l’objectiu d’apropar a les empreses la seva oferta de productes i instruments financers per facilitar l’accés al finançament. Per a aquest 2014, l’ICF posa a disposició de pimes i emprenedors més de 650 milions d’euros de finançament en préstecs i avals.
  • També patrocinarà el “Mercat de finançament” i serà un dels convidats de l’àrea de conferències i workshops del saló
L’Institut Català de Finances (ICF), juntament amb AVALIS de Catalunya, SGR, participaran activament en l’edició d’enguany del bizbarcelona, el saló per a pimes i emprenedors que se celebra els propers 4 i 5 de juny al recinte de la Fira de Montjuïc, sota el lema “Accelera el teu negoci”.
 
L’Entitat financera catalana serà present a la mostra amb un estand a l’espai firal – Pavelló 1 de Fira de Montjuïc –, en el que atendrà i assessorarà als visitants sobre els diferents productes financers que té a disposició de les empreses perquè puguin innovar, obrir nous mercats, emprendre, créixer i crear ocupació.
 
Entre la seva oferta en destaquen, per exemple, la línia de finançament per a emprenedors, autònoms i comerços; la línia de finançament per a innovació, internacionalització i industrialització; la línia de finançament per a l’economia social i cooperativa; la línia de finançament per a empreses culturals; i, finalment, la línia de finançament per a accionistes que té com a principal objectiu  poder capitalitzar més i millor l’empresa.  
 
En total, per a aquest 2014, l’ICF posa a disposició de pimes i emprenedors més de 650 milions d’euros de finançament en préstecs i avals.
Al llarg dels dos dies que dura el saló, l’ICF també participarà en les diverses activitats que s’han organitzat focalitzades en l’àmbit del finançament empresarial.
 
Així, l’àrea de Capital Risc de l’ICF serà un dels convidats, juntament amb d’altres inversors, del “Mercat de Finançament” – patrocinat pel propi ICF -, un espai pensat perquè les empreses i emprenedors puguin entrar en contacte i donar a conèixer el seu projecte a potencials inversors i obtenir-ne finançament.
 
L’ICF, juntament amb Avalis, també estarà en el programa de conferències i workshops que enguany ofereix bizbarcelona  per presentar les diferents solucions de finançament que tenen a disposició de les pimes, emprenedors i autònoms per accelerar el seu negoci.
 
Programa de conferències ICF – Avalis al bizbarcelona
Avalis: Solucions i alternatives per al finançament de pimes i autònoms
4 de juny, 10.00h | Ubicació S6 - Palau de Congressos
 
ICF - Solucions de finançament per accelerar el teu negoci
4 de juny, 11.00h | Ubicació S6 – Palau de Congressos
 
ICF Capital - Injecció de capital per accelerar el teu negoci
5 de juny, 13.00h | Ubicació S5 - Palau de Congressos
 
 
Ubicació de l’estand ICF - Avalis a l’espai firal (Pavelló 1 – Fira de Montjuïc)

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 523

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined