Els 55.000 estudiants que optaran a un primer curs d’un estudi de grau a qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya poden formalitzar la preinscripció universitària, a partir d’avui. Com cada any, la preinscripció s’ha de formalitzar per Internet, a través del portal Accesnet (https://accesnet.gencat.cat).
La preinscripció universitària permet als estudiants escollir les preferències d’estudi corresponent a qualsevol de les universitats públiques (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili) i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
 
El procés de preinscripció corresponent a la convocatòria de juny per al curs 2014-2015 estarà obert fins el 4 de juliol. Fins aquella data, els estudiants podran realitzar canvi de preferències. L’11 de juliol es publicaran els resultats de la primera assignació de places que serà definitiva a partir del 16 de juliol, quan s’exhaureixin els cinc dies hàbils per a les reclamacions.
 
Els estudiants poden trobar tota la informació sobre el procés de preinscripció (tràmits, terminis, estudis amb prova d’aptitud personal, vies d’accés, documentació necessària, taules de ponderació, procediment d’assignació de places o dates de matrícula, entre d’altres) al web de la Secretaria d’Universitats i Recerca (www.gencat.cat/universitats/preinscripcio).

1  

Fitxers adjunts

Procés Preinscripció Universitària

Procés Preinscripció Universitària
PDF | 232