Els Mossos d'Esquadra detenen una persona per llençar pedres a la C-25 al Bages

query_builder   5 juny 2014 12:45

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen una persona per llençar pedres a la C-25 al Bages

. Durant les darreres setmanes s’han produït diversos incidents de llançaments de pedres però només s’han denunciat  dos
 
· El dispositiu conjunt amb Policia Local de Manresa, el grup de paisà de la comissaria de Manresa i agents de l’Àrea Regional de Trànsit va permetre detenir a la presumpta autora.
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir ahir, una dona de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Manresa (Bages), com a presumpte autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit.
 
El passat mes d’abril els mossos van tenir coneixement que una persona llençava pedres des del pont de la FUB, al carril d’incorporació a la C-25 sortint de Manresa. Arran d’aquests incidents els mossos van iniciar una investigació per tal d’esclarir els fets.
 
El primer incident que es va denunciar va succeir pels voltants de la 1 de la matinada del passat 25 d’abril, quan una persona que circulava per la C-25 va rebre l’impacte d’una pedra de grans dimensions al vidre davanter del vehicle. La víctima va patir lesions a la cara, a l’ull i es va trencar la clavícula i l’omòplat.
 
El segon fet denunciat es va produir al 25 de maig pels volts de les 11 de la nit. La víctima va manifestar que mentre circulava per sota un pont de la C-25 va sentir com li esclatava el vidre i va notar un fort cop a l’espatlla dreta.
 
En els dos casos les pedres que es van llençar eren de grans dimensions.
 
Entre l’abril i el juny, els mossos van tenir coneixement de diversos incidents similars en aquest punt de la via i a la mateixa franja horària, tot i que només se’n van denunciar dos.
 
Arran del dispositiu conjunt amb la Policia Local de Manresa, el grup de paisà de la comissaria de Manresa i agents de l’Àrea Regional de Trànsit, ahir va concloure la investigació amb la localització i detenció de la presumpta autora dels fets.
 
A la detinguda se li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit, a més d’un delicte de lesions, una falta de lesions i faltes de danys pel perjudici causat a les víctimes.
 
La detinguda va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a la Comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerida.
 
Àrea de Comunicació
Manresa, 5 de juny de 2014
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined