L'Agència Catalana de Cooperació obre una convocatòria de subvencions per a projectes d'educació per al desenvolupament

query_builder   6 juny 2014 15:33

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana de Cooperació obre una convocatòria de subvencions per a projectes d'educació per al desenvolupament

El Diari Oficial de la Generalitat publica avui la convocatòria de subvencions de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament per  donar suport a projectes d'educació per al desenvolupament a Catalunya, amb una dotació pressupostària de 400.000 euros. La sol·licitud d‘aquesta convocatòria es podrà fer per primera vegada a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat.
L’educació per al desenvolupament és una de línies estratègiques del Pla Anual de Cooperació 2014 per fomentar la transformació social per unes relacions més justes i igualitàries tant al Nord com al Sud. L'objectiu de la convocatòria és donar suport a les entitats especialitzades en l'educació per al desenvolupament per a elaborar projectes en qualsevol de les seves quatre dimensions: sensibilització, educació, recerca i, finalment, incidència política i mobilització social.
 
L’Agència valorarà especialment els projectes que treballin els eixos de gènere; drets humans i cultura de pau, amb un èmfasi especial a la dimensió dels drets col·lectius dels pobles; economia solidària i consum responsable; així com aquelles actuacions que utilitzin metodologies innovadores i el treball conjunt entre entitats. La convocatòria incorpora 2 línies de subvenció. Una d’educació formal, per a actuacions adreçades a les institucions educatives; i una altra d’educació no formal i informal, per a projectes adreçats a la ciutadania en general.
 
El termini de presentació de les sol·licituds és de 15 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la data de publicació, és a dir, del 7 al 26 de juny, ambdós inclosos.
 
Els formularis i tota la informació referent a la sol•licitud estaran disponibles a partir de dissabte 7 de juny a la Oficina Virtual de Tràmits http://www.gencat.cat/ovt i al web de l’Agència http://cooperaciocatalana.gencat.cat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined