Nomenaments

Nomenaments

query_builder   10 juny 2014 13:58

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Albert Batlle i Bastardas
Director general de la Policia
Nascut a Barcelona l’any 1953.
És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Polític i gestor públic, ha desenvolupat gran part de la seva trajectòria política i professional al servei de les institucions públiques: Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Oficina Antifrau.
 
A finals de l’any 2003, va ser nomenat Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia juvenil, òrgan adscrit al Departament de Justícia de la Generalitat, càrrec que va desenvolupar fins el gener de l’any 2011. En aquesta responsabilitat, va impulsar diversos projectes i iniciatives en els àmbits de les infraestructures penitenciàries i de justícia juvenil; la professionalització, especialització i la formació inicial i contínua dels recursos humans de l’execució penal; la rehabilitació i la reinserció social i laboral de persones sotmeses a mesures penals; el desenvolupament d’un marc normatiu i organitzatiu autonòmic; una justícia juvenil adaptada a la nova legislació; una major col·laboració i participació social i institucional amb el sistema d’execució penal; un nou model d’execució penal a la comunitat, tot fomentant les mesures penals alternatives, i un model d’atenció a la víctima del delicte integral.
 
Ha estat vinculat durant els darrers 30 anys a la política municipal i catalana i, en especial, als àmbits del municipalisme, l’esport, l’execució penal i la reinserció sociolaboral. Entre els anys 1977 i 1983, va exercir l’advocacia. L’any 1983 va iniciar la seva trajectòria política com a regidor a l’Ajuntament de Barcelona on, fins l’any 2003, va desenvolupar diversos àmbits de responsabilitat, tant com a càrrec electe com a gestor en els àmbits de les relacions ciutadanes, l’urbanisme i el territori, el turisme, els serveis funeraris, l’esport i l’olimpisme, l’educació i els serveis socials.
 
Des del novembre del 2011, exerceix el càrrec de director adjunt a l’Oficina Antifrau de Catalunya, el qual va ser nomenat amb la conformitat prèvia de la corresponent comissió parlamentaria.
 

 
 
Manuel Manonelles i Tarragó
 
Director General d’Afers Multilaterals i Europeus
 
Nascut a Sabadell l’any 1975.
 
És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i té el Màster Europeu en Drets Humans i Democratització per l’European Inter-University Centre for Human Rights. Des del 2013 és professor associat del Grau de Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull.
 
Entre els anys 2009 i 2012 ha estat membre del Consell Directiu del Centre d’Excel·lència Jean Monnet sobre “Human Rights, Intercultural Dialogue and Multi-level Governance”, amb seu a la Universitat de Pàdua (Itàlia). També ha estat director del Fòrum Mundial de Xarxes de la Societat Civil, conegut amb el nom de Fòrum Ubuntu, entre els anys 2009 i 2014. Des de l’any 2005 i fins el 2014 ha estat director de l’oficina de la Fundació Cultura de Pau a Barcelona. Ha col·laborat activament amb Nacions Unides: durant els anys 2005 i 2006 va ser assessor especial del Co-President del Grup d’Alt Nivell de Nacions Unides per l’Aliança de Civilitzacions i entre els anys 1999 i 2000 va ser coordinador del Grup de Cultura del Fòrum del Mil·lenni de Nacions Unides.
 
També ha estat supervisor i observador electoral internacional per a l’OSCE (Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa) i la Unió Europea en diversos països, com per exemple la Federació Russa, Bielorússia, Macedònia/FYROM, Ucraïna i Bòsnia-Hercegovina.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined