El delegat, Fernando Brea s’ha reunit amb l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, per tractar temes d’interès del municipi.
Visita del delegat Fernando Brea al municipi de Vallirana
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a Vallirana on, després de signar el llibre d’Honor de la ciutat, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Eva Martínez, i han tractat temes com la l’antiga reivindicació de la variant de la N-340, el transport amb autobús fins al centre de la ciutat de Barcelona o la reconstrucció del pont de Selva Negra.
 
El delegat i l’alcaldessa s’han emplaçat a veure’s aviat, per parlar d’altres temes que avui s’han quedat pendent de tractar.
 
En declaracions a mitjans locals, Brea ha destacat la importància en sortir al territori per copsar de primera mà les necessitats dels municipis, i poder transmetre-les als departaments corresponents a través del Consell d’Administració Territorial de Barcelona.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 18 de juny de 2014