FOTO WEB
Un moment del seminari.
 
 
L’Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Vallfogona de Balaguer va acollir ahir, 19 de juny, el Seminari de Recerca en cunicultura, organitzat pel Servei d’Innovació Agroalimentària del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
 
Aquest seminari s’emmarca com a acció del Pla Estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya i dins del cicle de seminaris tècnics ‘Matins d’Innovació Agroalimentària’ del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DAAM.
 
Els seminaris tècnics ‘Matins d’innovació agroalimentària’ són un espai de trobada entre els agents d’un àmbit o sector concret, amb la finalitat de conèixer, orientar, i definir activitats de recerca, innovació i transferència de coneixement.
 
Per a fer-ho, es compta amb la participació dels diferents agents que integren la cadena, des dels que intervenen en la fase de producció fins a la transformació i distribucióm i els que fan recerca i transferència en aquest àmbit.
 
El seminari de recerca en cunicultura, que va comptar amb la participació del director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, i el director de l’ECA de Vallfogona de Balaguer, Francesc Valverde, va començar amb l’exposició de les línies de recerca en l’àmbit català per part dels centres d’investigació que desenvolupen part de la seva activitat en relació al sector cunícola, com són l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA), el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), i el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA).
 
Tot seguit, es va donar pas a la participació dels representants d’organitzacions professionals, agrupacions de productors agraris, empreses del sector cunícola, i tècnics, els quals hi van exposar les principals necessitats per part del sector, en l’àmbit de la recerca i la transferència de coneixement.
 
La jornada va finalitzar amb un debat obert, amb la participació dels assistents al seminari, durant el qual es van recollir les propostes de millora per al sector i punts de vista diversos dels assistents.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat  i twitter.com/agriculturacat.
    

1  

Fitxers adjunts

Imatge del seminari.

Imatge del seminari.
JPG | 1384