Tots dos incendis ja estan controlats els i Bombers continuen remullant i revisant el perímetre
 
Aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat, han treballat en dos incendis de vegetació agrícola a les poblacions de Les Piles (Conca de Barberà) i Artesa de Segre (Noguera).
 
Incendi agrícola a Les Piles
A les 15.05 hores, els Bombers eren alertats d’un incendi al costat de la carretera TV-2015 a l’alçada del punt quilomètric 7’2, a la zona de la Figuerola de Les Piles.
 
El foc, que ha estat estabilitzat a les 16.43 hores i controlat a les 18.39 hores, hauria cremat unes 4’2 hectàrees de vegetació agrícola excepte uns 1.000 m2 de vegetació forestal. Hi han treballat sis camions d’aigua, tres vehicles lleugers de comandament i suport i sis mitjans aeris.
 
Tres dotacions dels Bombers continuen remullant la zona i revisant el perímetre.
 
Incendi agrícola a Artesa de Segre
A les 16.10 hores d’aquesta tarda, els Bombers eren alertats d’un altre incendi agrícola aVilves, al terme municipal d’Artesa de Segre.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat set camions d’aigua, quatre vehicles lleugers de comandament i suport i set mitjans aeris.
 
A les 18.20 hores el foc ja estava estabilitzat i a les 19.08 hores per controlat. Han cremat unes 10’2 hectàrees, bàsicament de vegetació agrícola tot i que també ha cremat alguna zona forestal que es trobava entre camps.
 
Els Bombers continuen remullant la zona i revisant el perímetre.