Els Bombers han donat per controlat l'incendi d'Oliola i han treballat, aquesta matinada, en un foc d'indústria a Vilamalla

query_builder   22 juny 2014 10:23

event_note Nota de premsa

Els Bombers han donat per controlat l'incendi d'Oliola i han treballat, aquesta matinada, en un foc d'indústria a Vilamalla

Controlat l’incendi d’Oliola (Noguera)
Els Bombers de la Generalitat van donar per controlat, a les 23.11 hores d’ahir a la nit, l’incendi de vegetació a Oliola. Durant la nit un total d’11 dotacions (7 camions d’aigua i 2 vehicles de comandament i suport) han estat revisant i refrescant el perímetre. Segons les darreres dades provisionals del cos d’Agents Rurals, el foc hauria afectat 60 hectàrees de vegetació, 26 hectàrees agrícoles i la resta forestals. Aquest matí 9 camions d’aigua i 1 vehicle de comandament continuen remullant i revisant el perímetre.
 
Pel que fa a l’incendi de la Sentiu de Sió, que ja va quedar extingit, es van cremar, segons dades provisionals del cos d’Agents Rurals, 123 hectàrees (115 agrícoles i 8 de forestals) que pertanyen als termes municipals de Bellcaire d’Urgell i de la Sentiu de Sió.
 
Incendi en una nau industrial a Vilamalla (Alt Empordà)
A les 04.06 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat eren alertats d’un incendi al polígon industrial Pont del Príncep, a Vilamalla.
 
El foc ha cremat completament una nau industrial d’uns 900 m2 d’una empresa que es dedica a la venda d’articles de regal.
 
Els Bombers han evitat que l’incendi afectés les dues naus annexes a banda i banda de la sinistrada. Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament.
 
En les tasques d’extinció hi han treballat 13 camions d’aigua, 2 autoescales i 2 vehicles de comandament dels Bombers de la Generalitat. En aquests moments continuen a lloc 5 dotacions. També s’hi ha desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra i del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined