Visita a l'empresa Explotacons Marines Fangar
Visita a l'empresa Explotacons Marines Fangar
 
 
El director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta ha visitat avui les instal·lacions de l’empresa Explotacions Marines Fangar, una de les més importants de Catalunya.
 
Es tracta d’una empresa familiar que treballa amb vivers fixes per a la producció del musclo i l’ostró del Delta des de fa més de 40 anys i que aposta per l’exportació dels seus productes als mercats internacionals. Aquesta producció es caracteritza per la seva resistència, temps de creixement, sabor i textura de la carn que les fan força apreciades. Està situada a les badies del Delta de l’Ebre i aproximadament fa un any i mig que disposa de la seva pròpia depuradora de bivalves a Sant Carles de la Ràpita.
 
A continuació el director s’ha desplaçat a Amposta per tal de visitar les instal·lacions de la societat Delta Aqua Redes dedicada a la fabricació, comercialització, manteniment i reparació de xarxes per a l’aqüicultura. És de les més importants en aquest sector de serveis a l’aqüicultura i distribueix els seus productes arreu del mon.
 
Finalment ha visitat l’empresa Proyectia, investigación y desarrollo ubicada al Poble Nou del Delta, aquesta empresa produeix esturió i a més a més és una planta de cogeneració, de producció d’ electricitat. Així mateix exporta esturió a diversos països.