• L’actuació permetrà millorar l’estat del ferm en un tram d’1,2 quilòmetres, amb un pressupost d’uns 150.000 euros
  • Les obres comportaran restriccions de trànsit en horari nocturn des de dilluns vinent, 30 de juny, fins al dimecres, 2 de juliol
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat i la concessionària de l’Eix Diagonal estan desenvolupant des del maig passat treballs de millora a la carretera C-37z, que uneix Vilanova i la Geltrú i Manresa,  així com en altres vies i camins locals. Aquestes actuacions, amb un pressupost d’1,4 MEUR, s’emmarquen en les condicions de la concessió, que inclou l’execució d’obres de millora i de manteniment.
 
En aquest conjunt de millores, s’executaran tasques puntuals a la C-37z a Manresa durant la setmana vinent. En concret, es duran a terme treballs de millora del ferm en un tram d’1,2 quilòmetres (entre el 94+200 i el 95+400) a partir de dilluns vinent, 30 de juny, en horari nocturn. Aquesta actuació compta amb un pressupost d’uns 150.000 euros.
 
Les obres d’aglomerat es desenvoluparan entre les 18 hores i les 6h del dia següent, les nits de dilluns, 30 de juny, dimarts 1 de juliol i dimecres 2 de juliol. Aquestes tasques comportaran restriccions de trànsit, que consistiran en l’ocupació d’un dels carrils de la calçada, en funció de les necessitats de l’obra, i en el pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure.
 
Les obres s’iniciaran a l’alçada de l’enllaç amb de la carretera C-25, i continuaran fins a Manresa. Durant la nit del dia 3 de juliol es procedirà a pintar novament el tram de carretera afectada per les obres i netejar-la, i d’aquesta manera finalitzarà totalment aquesta actuació.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39