El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que no s’ha registrat cap accident mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 27 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 29 de juny.
 
D’altra banda, pel que fa a l’operació tornada del cap de setmana, aquesta tarda les vies més transitades han estat l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès, i a Maçanet de la Selva; la N-340 a Torredembarra i el  Vendrell;  la C-32 sud a Cornellà de Llobregat i Viladecans; la C-31 sud a Castelldefels i Sitges;  la C-65 a Llagostera; la C-260 a Figueres; la C-32 nord a Alella; la B-20 a Santa Coloma de Gramenet i la C-16 a Guardiola de Berguedà. A més, ha  estat restringida en sentit nord la C-16 a Sant Cugat del Vallès a causa d’un accident amb un vehicle bolcat i tres afectats lleus. S’han fet desviaments per la sortida de Sant Cugat del Vallès.
 
També hi ha hagut afectació a la C-14 a Alcover, que s’ha tallat a causa d’una manifestació. En sentit sud, el trànsit s’ha desviat per la carretera C-14z. A la mateixa C-14 però a la Selva del Camp, un accident ha provocat el tall d’un carril en direcció Montblanc.
 
Convé destacar que per minimitzar les complicacions  viàries durant el retorn d’avui diumenge a la tarda, s’han instal·lat diverses mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit. Entre d’altres, a l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca, a la C-32 a Vilassar i Arenys de Mar i a la C-65 a la variant de Cassà de la Selva. A més, el carril bus-VAO de la C-58 s’ha obert a tots els vehicles, independentment del nombre d’ocupants, d’entrada a Barcelona.
 
Aquest matí, a la B-10 hi ha hagut retencions en els dos sentits de la marxa a causa d’un accident en direcció Llobregat, que ha obligat a tallar un carril en cada sentit. A C-12b a Ascó, s’ha circulat amb pas alternatiu com a conseqüència de la sortida de via d’una motocicleta. El conductor del vehicle ha resultat ferit de gravetat.
 
 
Ahir dissabte, les afectacions viàries més rellevant van ser:
 
Un carril tallat a l’A-P7 a l’Aldea en sentit nord  per una sortida de via d’una furgoneta
Un carril tallat  a la C-37 a la Vall d’en Bas en sentit nord a causa d’un accident.
 
Per últim, divendres a la tarda, un accident amb un camió implicat a l’AP-7 a Banyeres del Penedès, va causar dos carrils tallats en cada sentit de la marxa. Les restriccions de circulació van complicar el trànsit en ambdues direccions però sobretot per anar cap a Tarragona. Cap a les 21.49 h, la circulació es va normalitzar. El conductor del camió va resultar ferit lleu.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 63