• El cap de l’Executiu ha inaugurat aquesta tarda l’ampliació de la plataforma logística del Grup Condis a Montcada i Reixac
El president conversa amb treballadors de Condis
El president conversa amb treballadors de Condis
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta tarda que la recessió econòmica ha demostrat que és igual d’important consolidar la projecció exterior d’un país que enfortir el seu mercat interior, perquè “si no aconseguim que la nostra relació exterior funcioni bé, patim; però, si només confiem en l'exterior, tampoc no podem donar la volta” a una situació complicada.
 
“Per tant, una economia que vol renéixer o un país que es vol aixecar, econòmicament i socialment, ha d’aplicar tot el seu potencial exterior, ha de millorar la seva capacitat d’exportar, atreure turisme i inversió estrangera, però, a més, ha de procurar que el seu mercat intern també reaccioni”, ha subratllat Artur Mas.
 
El president ha assegurat que “ara sembla que, per primer cop en sis anys, aquest àmbit interior comença a reaccionar una mica”, i ha destacat la importància que té que aquesta tendència es consolidi, “perquè donar la volta a la situació econòmica i social del nostre país exigeix seguir tenint èxit en el flanc exterior i, alhora, recuperar el pulmó d’activitat d’àmbit intern”.
 
Aquest és el missatge que el president ha llançat a l’empresariat durant la inauguració de l’ampliació de la plataforma central logística del Grup Condis, a Montcada i Reixac, que ha tingut lloc aquesta tarda.
 
Després de visitar les instal·lacions, el cap de l’Executiu ha destacat que, des de fa onze mesos les xifres d’atur a Catalunya s’han reduït i, tot i que “aquesta tendència encara no és prou forta, és evident que necessitem que tothom faci bé la seva feina perquè algun dia totes les persones amb expectatives de tornar a treballar puguin fer-ho”. Això implica, ha dit, que “tothom té dret a reclamar drets, però també té necessitat de recordar els deures”, que passen, entre altres, perquè “les empreses donin feina a la gent i els treballadors intentin formar-se el millor possible”.
 
La nova instal·lació d’última generació que s’ha inaugurat té 5.000 m2 de sòl i ha representat una inversió de més de 20 milions d’euros per donar millor cobertura a les més de 350 botigues que Condis té avui repartides per tot Catalunya.
 
El president de la Generalitat ha agraït al Grup Condis “l’esforç d’invertir en temps difícils i modernitzar-se” perquè ha assegurat que “és el que necessita el país” i demostra que Condis “és un projecte que està en marxa i en creixement”.
 
A l’acte també hi han assistit el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez; el president i conseller-soci fundador del Grup Condis, Xavier Condal, i els altres dos consellers-socis fundadors, Antoni i Ramon Condal, entre d’altres personalitats.

1  

Imatges

El president conversa amb treballadors de Condis

El president conversa amb treballadors de Condis 2137