·        Aquesta tarda han presentat la seves col·leccions per a la temporada primavera/estiu 2015 la dissenyadora Justicia Ruano, Sita Murt, i la firma Menchén Tomás.
 
·        Demà serà el torn de les firmes Bóboli, CND by Condor, Naulover, Aldomartins, Who i Yerse. També presentaran les seves propostes els dissenyadors Lebor Gabala, Txell Miras, Miriam Ponsa i Josep Abril, guanyador de la passada edició. La marca Custo Barcelona tancarà la jornada de demà.
 
·        En el marc de les activitats paral·leles del 080, el Clúster del Tèxtil i Moda de Catalunya organitza demà a les 17 hores, el seminari “Evolució del Retail i reptes de l’empresa catalana”.
 
 
Desigual clou aquest vespre la segona jornada de desfilades de la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb de la seva col·lecció per a la primavera/estiu 2015. La firma presentarà les seva col·lecció per a home per a l’any que ve.
 
Aquesta tarda, la dissenyadora Justicia Ruano ha obert la passarel·la amb la col·lecció  “Abstracció Geomètrica”. La creadora ha presentat una col·lecció amb peces de formes pures, concebudes entrellaçant línies rectes i corbes. Una proposta per una dona híperfemenina, amb vestits, faldilles, tops i pantalons sastre, en teles que s’ajusten a la silueta femenina, amb setins i puntes de chantilly. Els colors de la col·lecció són el blanc trencat, vermell gerd, el corall, el negre, el cru i blau Klein.
 
El tàndem de dissenyadors de Menchén Tomás –Olga R. Menchén i Francesc Grau Tomás- ha presentat la col·lecció “The Botanist”, una revisió de les formes orgàniques de la botànica floral. Amb unes siluetes que busquen realçar la figura femenina, la firma ha presentat unes peces que investiguen sobre la construcció de noves formes, siluetes i composicions volumètriques. Uns dissenys que recorden la superposició dels pètals enriquits amb brodats i aplicacions.
 
De la seva banda, la dissenyadora Sita Murt ha presentat la col·lecció “Bloom”. Murt, fidel al seu estil, aposta per sedes i llis, amb estructures netes, voiles de fins cotons i delicats brodats mimetitzats. Els colors de la col·lecció, tots aquarel·lats, són el blanc guix, el blau piscina, tocs de color pebre i el to mandarina empolsat.
 
Demà dimecres, 2 de juliol  de 2014 - Agenda 080 Barcelona Fashion
 
09:30 / Bóboli / CND by Cóndor
11:00 / Naulover
12:30 / Aldomartins / Who
14:00 / Yerse
 
16:00 / Lebor Gabala / Txell Miras
17:30 / Josep Abril
19:00 / Miriam Ponsa
21:00 / Custo Barcelona
 
Dins les activitats paral·leles del 080, demà a les 17 hores, el Clúster del Tèxtil i Moda de Catalunya (ACTM) organitza un seminari d’anàlisi del sector tèxtil-moda. Hi intervindran el director de l’associació ACOTEX i CECOTEX, Borja Oria, que presentarà les “Dades 2013 del comerç tèxtil i de moda i anàlisi de les perspectives d'evolució del consum de moda”, i l’empresari i escriptor, Alfons Durán-Pich, que oferirà la conferència “Els reptes de l’empresa catalana del sector de la moda: una aproximació heterodoxa”. La presidenta de l’ACTM, Roser Ramos, inaugurarà la jornada que se celebrarà a  la Sala Pau Gil, del Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Més informació i imatges al web http://www.080barcelonafashion.cat
 

3  

Fitxers adjunts

Desfilada de Menchén Tomàs

Desfilada de Menchén Tomàs
JPG | 5382

Desfilada de la col·lecció de Justicia Ruano

Desfilada de la col·lecció de Justicia Ruano
JPG | 9908

Desfilada de Sita Murt

Desfilada de Sita Murt
JPG | 211