·  Al matí també les firmes Naulover, Aldomartins, Who i Yerse han presentat les col·leccions per a la temporada Primavera/Estiu 2015. A la tarda, la passarel·la 080 Barcelona Fashion acollirà les propostes dels creadors Lebor Gabala, Txell Miras, Josep Abril –guanyador de la passada edició- i Miriam Ponsa. Clourà la jornada la firma Custo Barcelona.
 
· En el marc de les activitats paral·leles del 080, el Clúster del Tèxtil i Moda de Catalunya organitza avui a les 17 hores, el seminari “Evolució del Retail i reptes de l’empresa catalana”.
 
 
Les desfilades de les firmes  de moda infantil Bóboli i CND by Cóndor  han obert aquest matí la passarel·la 080 Barcelona Fashion que arriba avui a la seva tercera jornada. També han presentat aquest matí les seves propostes per a la temporada Primavera/Estiu 2015, Naulover, Aldomartins, Who i Yerse.
 
L’encarregada d’obrir la jornada d’avui del 080 Barcelona Fashion ha estat Bóboli, amb la col·lecció de moda infantil “Passeig per la Toscana”. Amb aquest leitmotiv, la firma aposta pels temes florals, amb grans estampats de cretones, els colors dolços en la gamma dels roses i liles per a nenes, i de colors àcids, per a nens. Gran riquesa de teixits i formes retro, amb vestits molt voluminosos i bermudes més curtes. 
 
La firma CND by Condor ha pres el relleu a la passarel·la 080 per presentar també la col·lecció de  moda infantil “Fruits&Cream”. La marca s’ha inspirat en les sensacions de menjar fruita fresca i el gust dels gelats per presentar una col·lecció de formes senzilles, còmodes i pràctiques amb peces en cotó, crepès i texà, i colors vius que taronja papaia, vermell síndria, vainilla o maduixa.
 
A la sessió del matí també ha desfilat la firma Naulover amb la seva col·lecció Spicy Candy, una col·lecció dominada pels colors i els estampats. Naulover ha apostat per la seda, viscosa i el raió. Peces de línies rectes, amb faldilles de llargs inesperats i volums suaus que flueixen des de les espatlles.
 
De la seva banda, Aldomartins ha presentat les seves propostes per a la propera primavera-estiu amb la col·lecció “Geometrical Blossom”, inspirada en la naturalesa de l’art oriental. Aprofitant les possibilitat de les noves tecnologies en el punt, la firma reinventa els motius asiàtics tradicionals amb sofisticats estampats jacquards i intarsies, per a dissenys frescos i estiuencs.
 
La firma Who també ha presentat aquest matí les seves propostes per a la propera primavera-estiu. Sota el títol “Sky&Sand”, la dissenyadora Laia Roca ha presentat una col·lecció de colors naturals –el blanc trencat, beix i sorra- contraposats al blau amb teixits que representen aquesta dualitat entre la fragilitat de sorra -representat en les transparències- i la força dels materials tècnics.
 
De la seva banda, la marca Yerse ha tancat la jornada del matí amb la col·lecció “Escape Land” inspirada en “un instant paradisíac per escapar de la rutina”. Amb aquest punt de partida, la firma ha presentat una col·lecció que revisita els clàssics del punt gràcies a les textures tecnològiques, apostant pels teixits inspirats en estovalles i hamaques de vacances, ressituant les ratlles i els quadres en un context modern. Pel que fa als colors, destaquen els tons crema glacial i els blaus piscina, els coralls, llimones suaus i nabius, i els tons pastel.
 
A la tarda, la passarel·la 080 Barcelona Fashion acollirà les propostes dels creadors Lebor Gabala, Txell Miras, Josep Abril –guanyador de la passada edició- i Miriam Ponsa. Clourà la jornada la firma Custo Barcelona.
 
Demà, dijous 3 de juliol de 2014 - Agenda 080 Barcelona Fashion
                                                                        
12:00 / Punto Blanco/ Slazenger
13:30 / Guillermina Baeza
16:00 / Celia Vela
17:30 Zazo & Brull / Krizia Robustella
19:00 / Natalie Capell
20:00 / Brain&Beast
21:00 / Manuel Bolaño
 
En el marc de les activitats paral·leles del 080 Barcelona Fashion previstes per demà destaquen:
 
      2a edició del TEXMEETING by Texfor, en el 080 Barcelona Fashion
(9h a 19 h. Dijous, 3 de juliol. Auditori Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau).
 
      Sessió: “Línies de recerca i nous materials tèxtils. Aplicacions al món de la moda, la llar i usos tècnics” organitzada pel Museu del Tèxtil de Terrassa
(10 h. Dijous, 3 de juliol. Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau)
 
      Conferència IED Barcelona: “Responsabilitat social i sostenibilitat”
(16 h. Dijous, 3 de juliol. Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau)
 
      Acceptation Tardor-Hivern 2015-2016
(17 h. Dijous,3 de juliol. Auditori Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau)
 
Morellato Jewerly New Talent Award
 
Demà dijous, es donarà a conèixer el guanyador del premi Morellato Jewerly New Talent Award. Aquest concurs, que es va presentar el gener passat en l’anterior edició del 080, està impulsat per la prestigiosa firma de joieria Morellato, i té com a objectiu descobrir nous talents en el sector del disseny de joies.
 
Un jurat internacional -format per Pauolo Vasile, conseller delegat de Mediaset; la periodistes Núria Mora i Aurora Segura; la vicepresidenta de ModaFad, Pilar Pasamontes; Paola Saltari de Vanity Fair Italia, i el dissenyador Custo Dalmau-, fallarà el guanyador del premi d’entre 10 finalistes. Les bases del concurs es van obrir el març passat i els dissenyadors inscrits van presentar els seu treballs entre l’abril i el maig.
 
El guanyador obtindrà una estada en pràctiques retribuïda de 3 mesos a les oficines creatives de Morellato a Milà i un premi en metàl·lic de 4.000 euros.
 
L’acte se celebrarà a les 13 h. a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Per a més informació i fotografies: http://www.080barcelonafashion.cat/
 

6  

Fitxers adjunts

Desfilada de Bóboli

Desfilada de Bóboli
JPG | 8833

Desfilada de Cóndor

Desfilada de Cóndor
JPG | 9857

Desfilada  de Naulover

Desfilada de Naulover
JPG | 10421

Desfilada d'Aldomartins

Desfilada d'Aldomartins
JPG | 10132

Desfilada de Who

Desfilada de Who
JPG | 9612

Desfilada de Yerse

Desfilada de Yerse
JPG | 10296