INDÚSTRIA

El grup alemany Continental obrirà dues noves línies de producció a la planta de Rubí, creant 15 nous llocs de treball

query_builder   6 juliol 2014 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El grup alemany Continental obrirà dues noves línies de producció a la planta de Rubí, creant 15 nous llocs de treball

·       Amb una inversió de 2,5 milions d’euros el grup del sector de l’automoció adquirirà la maquinària necessària per produir dos nous projectes de quadres d’instruments per a cotxes i motocicletes.
 
·       El projecte d’inversió ha comptat amb el suport de la Generalitat a través d’Invest in Catalonia.
 
·       Els 15 nous llocs de treball se sumen als 460 actuals de la planta de Rubí, ciutat que acull una de les seus de Continental a l’Estat espanyol des del 1987.

L’empresa alemanya Continental, del sector de l’automoció, ha invertit 2,5 milions d’euros per obrir dues noves línies de producció a la fàbrica del grup a Rubí (Vallès Occidental), creant 15 nous llocs de treball que se sumaran als 460 actuals de la planta. El projecte ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya.

 Aquesta inversió permetrà a la companyia adquirir la maquinària necessària per reforçar la fabricació i muntatge de quadres d’instruments i pantalles multifuncions –l’espai on es visualitza el navegador, la música i altres informacions del vehicle-. Així, amb el nou projecte, la planta de Rubí començarà a produir dos nous quadres d’instruments, un per a motocicletes d’alta gamma i un per a cotxes.
 
Aquest projecte consolida la presència de Continental a Catalunya, on és present des del 1987. Segons l’empresa, Catalunya és una de les regions de l’Estat espanyol més actives en el sector de l’automoció i una zona logísticament molt atractiva per subministrar productes a tot el sud-oest europeu. Igualment, la companyia valora la qualificació dels treballadors catalans i el seu nivell de productivitat.
 
A banda de les instal·lacions de Rubí, el grup Continental també compta amb una planta a Cornellà de Llobregat i dues a Madrid, dedicades a la producció i comercialització d’instruments de precisió, control i mesura com tacògrafs, taxímetres o limitadors de velocitat, i a la importació i exportació, compravenda i lloguer de productes d’electromecànica i electrònica com altaveus, amplificadors o sistemes de navegació, entre d’altres. A nivell internacional, l’empresa alemanya té 300 seus en gairebé 50 països, i a tot el món suma més de 177.000 treballadors.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined