Visita del delegat del Govern al municipi de La Palma de Cervelló (Baix Llobregat)

query_builder   11 juliol 2014 13:02

event_note Nota de premsa

Visita del delegat del Govern al municipi de La Palma de Cervelló (Baix Llobregat)

El delegat, Fernando Brea s’ha reunit amb l’alcalde de La Palma de Cervelló, Xavier González, per tractar temes d’interès. Posteriorment ha participat a la Junta Local de Seguretat del municipi.
El delegat visita La Palma de Cervelló
Moment durant la signatura del llibre d'Honor
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a La Palma de Cervelló on, després de signar el llibre d’Honor de la ciutat, ha mantingut una sessió de treball amb l’alcalde, Xavier González, i altres membres del consistori.
 
Durant la reunió s’ha fet un repàs dels assumptes que afecten en general al municipi, destacant el tema la variant. Cal tenir en compte que per la carretera passen 19.000 vehicles cada dia i per tant hi ha la necessitat d’agilitar el projecte de la variant que ja està programada.
 
L’alcalde li ha demanat al delegat la seva intervenció en aquest tema, i Brea ha confirmat que farà totes les gestions necessàries per agilitzar el projecte.
 
Un cop finalitzada la reunió, el delegat ha participat en la Junta Local de Seguretat del municipi. De les dades presentades es desprèn que, malgrat el volum de vehicles que travessen la població i gràcies a la presència policial i dels controls de seguretat que s’efectuen, hi ha escàs índex de sinistralitat. A més, la Palma de Cervelló és una població segura ja que hi ha un baix nivell de fets ocorreguts.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 10 de juliol de 2014
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined