Es comercialitzen les naus industrials del sector El Martinet de Ripollet

Un parc de nova generació que ofereix unes instal·lacions acabades destinades a la petita, mitjana i gran empresa

query_builder   11 juliol 2014 13:21

event_note Nota de premsa

Es comercialitzen les naus industrials del sector El Martinet de Ripollet

Un parc de nova generació que ofereix unes instal·lacions acabades destinades a la petita, mitjana i gran empresa

imatge exterior de les naus

 

L’Institut Català del sòl, INCASÒL, l’Ajuntament de Ripollet i el Grup Clapé han celebrat avui una jornada de portes obertes per presentar la comercialització de 12 naus industrials situades al sector El Martinet de Ripollet.

 

L’INCASÒL, amb la col·laboració del Grup Clapé, ha promogut aquest parc de nova generació per donar resposta a les necessitats actuals del mercat, potenciant així la col·laboració público-privada.

 
Les naus
 
Les 12 naus propietat de l’INCASÒL, que ara es comercialitzen, sumen més de 7.000m2 i han estat dissenyades per a petita, mitjana i gran empresa. Els 12 locals tenen una superfície que va dels 450m2 als 1.000m2. Per tal de facilitar la implantació de les empreses, l’INCASÒL ofereix un lloguer gradual fins arribar a 3,25€/m2 amb opció de compra i també ofereix la possibilitat d’equipar les naus o vendre-les a un preu base de 950€/m2.
 
Les naus, construïdes amb una arquitectura d’avantguarda i materials de qualitat i funcionals, es situen en unes parcel·les del sector industrial el Martinet, promogut per l’INCASÒL, que dóna continuïtat a una zona industrial ja consolidada, amb tots els serveis.
 
Grup Clapé
 
Grup Clapé, amb seu a l’edifici Advance de Sant Cugat del Vallès, és una empresa catalana especialitzada en la promoció de parcs empresarials de nova generació a l’Àrea Metropolitana de Barcelona que es caracteritzen per la seva cuidada arquitectura, la seva funcionalitat, serveis i manteniment. Destaquen entre d’altres parcs, Gavà Park, Santa Maria Park, A7 Llinars Park o Porta Terrassa. Actualment, Grup Clapé està promovent una plataforma logística de 10.000m2 al sector El Martinet de Ripollet i una plataforma de 8.000m2 al sector A7 Llinars Park. Més informació a www.clapegroup.com.
 
El Martinet
 
El sector d’activitats econòmiques El Martinet està situat als municipis de Ripollet i Montcada i Reixac, en una localització privilegiada, a només cinc minuts de les principals vies de comunicació de l’àrea metropolitana de Barcelona. L'excel·lent xarxa de transport, a només 17 km de Barcelona, a peu de l'autopista AP7 i la B30, un dels corredors econòmics més importants d'Europa, fan d’aquest sector per a activitats econòmiques una opció altament competitiva.
 
L’oferta comercial de l’INCASÒL al sector El Martinet es completa amb quatre parcel·les industrials per incentivar l’activitat econòmica a la zona.

1  

Imatges

Imatge de les naus

Imatge de les naus 1363

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 137

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined