Nomenaments

Nomenaments

query_builder   15 juliol 2014 15:25

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Carme Ortoll i Grífols
 
Directora general d’Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament
 
Nascuda a Calafell l’any 1958
 
És mestra, amb estudis de Psicopedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i directora de centre docent. Mestra de Català per la Universitat de Barcelona.
 
Des de l’any 1979 ha estat mestra d’escola rural, d’escola concertada i d’escola pública, on ha exercit diferents càrrecs directius. Des del 2011 fins ara ha estat cap del Servei d’Innovació i Formació de l’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament.
 
Ha estat tècnica docent de la Subdirecció de Formació Permanent del Professorat del Departament d’Ensenyament (1990 i 1994) i secretària de l’Observatori de la Infància i l’Adolescència de Catalunya, assessora en temes d’infància i responsable del Programa per al Benestar de la Infància i l’Adolescència de Catalunya en l’Àmbit Familiar del Departament de Benestar Social i Família (2000-2004).
 
Des del 1979 ha estat vocal i presidenta de la junta del Grup de Mestres del Penedès i pertany als Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. Ha estat organitzadora, formadora i coordinadora de l’Escola d’Estiu del Penedès. Ha estat membre, entre 1992 i 2000, del consell de redacció de la revista Perspectiva Escolar de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. També forma part de la fundació Artur Martorell com a vocal del Patronat.
 
És autora de llibres de text i ha col·laborat en publicacions d’innovació i formació del professorat, en materials per a la Formació bàsica per a la reforma: Escola d’àmbit rural i en unitats de programació del cicle de parvulari i del cicle inicial del Departament d’Ensenyament.  
 
També ha estat professora formadora d’organització i metodologia d’aula i de centre, en diverses edicions dels plans de formació de zona del Departament d’Ensenyament i de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined