·         El conseller  d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar del Retail ( COMERTIA), Joan Carles Calbet, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar i fomentar la dinamització del sector del comerç a Catalunya.

·         El pla d’actuacions de COMERTIA, previst a desenvolupar durant 2014, gira entorn el concepte “Compartir per competir” i preveu accions orientades a posicionament de la marca, i a transmetre els valors de les empreses associades als consumidors.

·         La Generalitat, a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), aportarà fins a 40.000 euros a l’execució del pla.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha signat avui un conveni de col·laboració amb el president de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar del Retail ( COMERTIA), Joan Carles Calbet, per al desenvolupament del Pla d’Actuacions de l’entitat per al 2014. En virtut d’aquest acord, la Generalitat mitjançant el Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM)- i COMERTIA sumen esforços per impulsar un seguit d’actuacions per a la dinamització del sector del comerç a Catalunya.
 
Des del 2002 que la Generalitat i COMERTIA col·laboren amb l’objectiu d’impulsar i fomentar la competitivitat del comerç. Enguany, el pla d’actuacions de COMERTIA, previst a desenvolupar durant 2014, gira entorn el concepte “Compartir per competir”  i contempla, entre d’altres, activitats orientades a les noves tecnologies: la nova era del Retail, amb la celebració de la Jornada de Retail COMERTIA, l’activació del pla d’incentius i descomptes- APP, o la realització de la revista electrònica e-comertia. D’altra banda, preveu activitats per potenciar la col·laboració entre les empreses i accions orientades al posicionament de la marca, transmetent els valors de les empreses al consumidor final.
 
En aquest context, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), aportarà fins a 40.000 euros a l’execució del pla.
 
 

1  

Fitxers adjunts

El conseller Felip Puig i el president de COMERTIA, Joan Carles Calbet, en l'acte de signatura.

El conseller Felip Puig i el president de COMERTIA, Joan Carles Calbet, en l'acte de signatura.
JPG | 3689