Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 13.25 hores d’aquest migdia, d’un incendi de vegetació agrícola al Pla de Comabella, al terme municipal de Sant Guim de la Plana.
 
S’han activat fins a 25 dotacions terrestres (camions d’aigua i vehicles de suport i comandament) amb el suport de 5 mitjans aeris (3 helicòpters i 2 avions de vigilància i atac).
 
L’incendi, que s’ha donat per estabilitzat a les 15.49 hores, ha cremat, bàsicament, zona segada, i una màquina collitadora. Continuen treballant al lloc una vintena de dotacions terrestres i tres mitjans aeris. A causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament preventiu.
 
Segons les darreres informacions del cos d’Agents Rurals, el foc hauria afectat una superfície de 46 hectàrees, de les quals 4’5 serien de vegetació forestal que haurien afectat zones de l’EIN Valls del Sió Llobregós.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat 4 patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra a més d’una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb caràcter preventiu.
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de juliol de 2014
16.30 hores