• Durant la inauguració, el conseller d’Empresa i Ocupació ha assegurat que “hem de posar en valor l’esperit emprenedor, per donar orgull de país i per no cometre errors que hem comès en el passat”.
  • La mostra, que s’emmarca dins les activitats de commemoració del Tricentenari, fa un reconeixement a la cultura emprenedora de Catalunya i la seva importància per fer avançar el país a través d’exemples d’emprenedors catalans.
  • Després de Tarragona, la mostra s’exposarà a Barcelona (octubre), Girona (novembre) i Lleida (desembre).
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat aquesta tarda a Tarragona l’exposició itinerant  ‘Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn’, emmarcada dins les activitats de commemoració del Tricentenari. La mostra fa un reconeixement al caràcter emprenedor que ha identificat el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, mostrant la vitalitat de la societat catalana i plantejant la importància que tindrà l’emprenedoria per fer avançar el país.
Durant la inauguració, el conseller d’Empresa i Ocupació ha assegurat que “hem de posar en valor l’esperit emprenedor, per donar orgull de país i per no cometre errors que hem comès en el passat”. Per Puig, “només des d’un punt de vista emprenedor podrem accelerar la recuperació econòmica”.
L’exposició compta amb exemples d’emprenedors de tot el país, que posen de manifest la diversitat d’idees, sectors econòmics i realitats personals que representen els projectes que neixen a Catalunya. Són idees i projectes que neixen o reneixen; persones i empreses que ja tenen renom o que encara són anònimes; que ja se senten consolidades o que encara no saben si hauran de reemprendre amb una altra idea; en alguns casos és la seva primera experiència i, en d’altres, recullen el bagatge de generacions.
El conseller ha assegurat que l’exposicióvol recollir la tradició emprenedora de la gent de Catalunya: del passat, del present i sobretot del futur. Aquest esperit de superació, de no caure mai en la resignació, de superar dificultats, d’invertir, d’innovar, de crear, d’aprofitar tots els nínxols de feina i d’oportunitats per crear nous negocis, apostant sempre per la innovació i la internacionalització
La mostra estarà ubicada a Tarragona fins el 31 d’agost, una ciutat que per Puig “identifica una conjunció d’esperit comercial, d’esperit innovador, d’aposta per la indústria, de vocació turística, de cruïlla de comunicacions i aposta logística”. Després farà parada a Barcelona (octubre), Girona (novembre) i Lleida (desembre). La mostra també s’emmarca dins la política industrial de la Generalitat, un dels objectius de la qual és l’impuls de l’emprenedoria.

2  

Fitxers adjunts

Inauguració a Tarragona de l'exposició itinerant "Ahir.Avui.Demà. Catalunya Emprèn'

Inauguració a Tarragona de l'exposició itinerant "Ahir.Avui.Demà. Catalunya Emprèn'
JPG | 2893

Inauguració a Tarragona de l'exposició itinerant "Ahir.Avui.Demà. Catalunya Emprèn' 2

Inauguració a Tarragona de l'exposició itinerant "Ahir.Avui.Demà. Catalunya Emprèn' 2
JPG | 3451