El delegat del Govern visita Vins i Licors Grau a Palafrugell

query_builder   28 juliol 2014 16:03

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita Vins i Licors Grau a Palafrugell

Licors Grau
D'esquerra a dreta: Jordi Grau Segarra, Sergi Grau, Eudald Casadesús, Jordi Grau Dillet, Maria Dolors Segarra i Vicenç Estanyol
El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, acompanyat pel director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Vicenç Estanyol, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Vins i Licors Grau S.A., empresa que es troba ubicada al municipi baix-empordanès de Palafrugell i que es dedica a la distribució i venda de vins, licors i begudes alcohòliques embotellades.
 
El director general de Vins i Licors Grau, Jordi Grau i Dillet, medalla Francesc Macià 2012, i Jordi Grau i Segarra, adjunt a gerència, han explicat als representants institucionals les característiques de la empresa, mentre els guiaven en el recorregut per les instal·lacions. Inaugurades l’any 2003, ocupen una superfície de 15.000m2, dels quals 9.000 estan dedicats a la nau de magatzem i distribució, equipada amb els últims avenços tecnològics. Els 3.000 metres quadrats restants els ocupen la zona d’oficines, un magatzem climatitzat per a vins (temperatura i humitat controlada) i la Vinoteca, que amb 1.200 m2 és una de les més grans d’Europa i  ha estat reconeguda com la millor d’Espanya per la Guia Especialitzada de vins Gourmets aquest 2014.
 
També els han explicat els projectes de futur de l’empresa, que passen per l’ampliació de la Vinoteca, la consolidació de la Botiga Online, en funcionament des de l’any 2012, i l’ampliació del magatzem climatitzat.
 
Fundada l’any 1977, Vins i Licors Grau disposa actualment d’una plantilla de més de 50 treballadors.
 
La seva trajectòria ascendent, amb més de 9.000 referències entre vins, licors i destil·lats tant de l’àmbit nacional i internacional, l’han convertida en una de les empreses capdavanteres del sector.

2  

Fitxers adjunts

Una imatge de la visita

Una imatge de la visita
JPG | 5358

Una segona imatge de la visita

Una segona imatge de la visita
JPG | 5361

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined