• El servei de metro quedarà interromput en el tram de l’L2 entre les estacions de Passeig de Gràcia i Clot per obres de millora en la infraestructura
L2
El servei de metro de l’L2 quedarà interromput entre dilluns vinent, 4 d’agost, i el 24 d’agost, entre les estacions de Passeig de Gràcia i Clot, a conseqüència dels treballs que el Departament de Territori i Sostenibilitat durà a terme en aquest tram per a millorar-hi les característiques mecàniques de la via.
 
La suspensió del servei s’ha planificat per aquest mes d’agost tenint en compte especialment la voluntat de minimitzar les afectacions als viatgers, de manera que desenvoluparà en dies de baixa demanda de mobilitat urbana.
 
Durant la interrupció del servei, els usuaris disposaran de diverses  alternatives de transport públic.
 
Ø  Per als desplaçaments més llargs, entre els dos sectors de la línia que continuaran funcionant:
 
-       Es recomana la connexió mitjançant la línia 1 de metro, que enllaça amb la línia 2 a les estacions de Clot i Universitat, tal com mostra el gràfic adjunt.
 
-       També es podran fer servir els enllaços de la línia 2 amb l’L4 a La Pau i Passeig de Gràcia.
 
Ø  Per als desplaçaments amb origen o destinació al tram interromput:
 
-       Les línies regulars de bus H12, V21, 7, 33, 34, 50 i 62 fan recorreguts coincidents en part amb el sector de la línia 2 interromput.
 
-       També es podran fer servir les estacions de les línies L4 i L3 de metro i la de Rodalies per arribar a Passeig de Gràcia, i la de la línia 5 de metro de Sagrada Família. L'estació de la línia 4 de Girona és a poca distància (300 metres)  de l'estació de la línia 2 de Tetuan.
 

1  

Imatges

Esquema afectació servei

Esquema afectació servei 40

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 63