. Un agent de paisà va iniciar un seguiment del lladre quan aquest sortia de l’establiment i fugia en bicicleta
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants- Montjuïc han detingut un home que acabava d’atracar una benzinera de la Zona Franca després d’amenaçar la dependenta amb un ganivet de grans dimensions. L’home de 37 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, va fugir de la benzinera en bicicleta i va ser interceptat poc temps després per un agent que el va seguir en motocicleta.
 
Els fets van passar dimarts a la nit, quan un agent de paisà que estava a l’exterior d’aquesta benzinera va veure com un home sortia corrent de l’establiment i fugia en bicicleta. Al mateix temps, la treballadora sortia del local cridant i alertant que l’acabaven de robar intimidant-la amb un ganivet de grans dimensions, motiu pel qual l’agent va iniciar un seguiment amb la seva motocicleta.
 
L’agent va apropar-se a l’individu i es va acreditar com a policia per tal que s’aturés però aquest va fer cas omís a les seves indicacions i va començar a fer diferents maniobres d’evasió i va arribar a posar en perill la seguretat del trànsit i la integritat de l’agent.
 
Poc temps després, l’home va topar amb la vorera del carrer i va caure, moment en què va ser interceptat per una patrulla que havia estat alertada dels fets i que estava molt a prop d’on l’home acabava de caure.
 
Durant l’escorcoll, els agents li van trobar els 300 € que acabava de sostreure de la benzinera. Igualment, els agents van localitzar el ganivet amb el qual hauria intimidat la víctima, motiu pel qual el van detenir.
 
El detingut passarà a disposició judicial durant les properes hores.
 
Àrea de Comunicació,
Barcelona, 21 d’agost de 2014