12 empreses i institucions catalanes participen a la fira Internationale Tanzmesse de Düsseldorf amb el suport del Departament de Cultura

query_builder   22 agost 2014 11:40

event_note Nota de premsa

12 empreses i institucions catalanes participen a la fira Internationale Tanzmesse de Düsseldorf amb el suport del Departament de Cultura

  • La fira, que  celebrarà la seva desena edició del 27 al 30 d'agost, és un certamen de referència per al sector de la dansa
 
Un total de 12 companyies, empreses i institucions catalanes seran presents a la desena edició de la Internationale Tanzmesse de Düsseldorf (Alemanya), un certamen biennal de referència per al sector de la dansa, que enguany tindrà lloc del 27 al 30 d’agost.
 
Les 12 companyies, empreses i institucions catalanes participaran a la fira mitjançant l’estand paraigües que els ofereix Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Hi participaran Agente 129, Cia. Sònia Sànchez, Cobosmika, Fani Benages Arts Escèniques, La Veronal, Pere Faura, Sol Picó, Loscorderos.sc i Thomas Noone Dance. L’Institut Ramon Llull i el Mercat de les Flors també hi seran presents.
 
Tres companyies catalanes també oferiran actuacions durant la fira:
 
- Pere Faura amb l’espectacle Diari d’accions el dijous 28 d’agost a les 19.15h i amb l’espectacle Bomberos con grandes mangueras el dissabte 30 d’agost a les 15.30h.
- Cia Sònia Sànchez amb l’espectacle El Pliegue el divendres 29 d’agost a les 16h.
- La Veronal, amb l’espectacle Siena el divendres 29 d’agost a les 21h.
 
Dins les activitats de suport del Departament de Cultura s’inclou una trobada de networking en el marc de la fira, que tindrà lloc el divendres 29 d’agost i que té per objectiu afavorir els contactes entre les empreses catalanes i els programadors i festivals assistents a la fira.
 
La Internationale Tanzmesse reuneix durant quatre dies el món de la dansa al NRW-Forum Kultur und Wirtschaft de Düsseldorf, on s’estableixen 160 estands, que representen més de 400 companyies de dansa provinents de 40 països. El programa artístic, repartit en 11 espais i teatres de la ciutat, permetrà a 60 companyies presentar els seus espectacles al públic professional.
 
En els últims anys, la Internationale Tanzmesse s’ha consolidat com a mercat, festival i punt de trobada de professionals internacionals del sector de la dansa, tant companyies, coreògrafs,  i ballarins, com agències, representants i institucions culturals. La fira va aconseguir batre el seu rècord de participació en l'edició anterior (2012), amb 1.413 professionals acreditats, provinents de 50 països, xifra que converteix la Tanzmesse en un referent mundial en el sector.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined