Aquest nou centre d’atenció primària, que atén a una població de 7.831 habitants, millora l’accessibilitat i la qualitat dels serveis sanitaris als ciutadans de Santa Coloma de Cervelló

 

El dia 13 de setembre s’hi farà una jornada de portes obertes

 
El Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Coloma de Cervelló, situat al carrer Joan XXIII, núm. 24 de Santa Coloma de Cervelló, comença la seva activitat aquest dimecres, 10 de setembre.
 
Aquest nou CAP, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), dóna servei a un total de 7.831 habitants, que fins ara eren atesos a l’antic consultori local ubicat a la Plaça de les Vinyes, s/n de la mateixa localitat.
 
El nou centre, construït en un terreny cedit per l’Ajuntament, ha comptat amb una inversió global (obra més equipaments) de prop de 1,4 milions d’euros. Ocupa una superfície de més de 900 m2 i disposa entre d’altres de 8 sales de consultes, 2 sales polivalents, un aula d’educació sanitària i àrea d’atenció a l’usuari.
 
El nou centre pertany a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Molí Nou, i s’hi presten serveis de medicina de família, pediatria, infermeria, atenció domiciliària, atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), i atenció al ciutadà. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 8 a 20 h.
 
Aquest equipament comporta un guany en el confort i una important millora en l’accessibilitat i la qualitat dels serveis sanitaris oferts als ciutadans de Santa Coloma de Cervelló.
 
Totes les persones que vulguin conèixer de primera mà les característiques del nou centre estan convidades a la jornada de portes obertes de dissabte 13 de setembre, de 10 a 14 hores.
 
Us recordem que, en cas de dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. Aquest telèfon ajuda en qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.