• Un cop encapsulades i retirades les ampolles de clor, s’ha aixecat l’ordre de confinament i els veïns desallotjats han pogut retornar a casa
 
  • No hi ha hagut cap persona ferida com a conseqüència de la fuita
 
 
Els Bombers de la Generalitat s’han retirat, pels volts de les nou del matí, del servei de Castelldefels on, ahir vespre, va haver una fuita de clor a la sala de màquines d’una piscina comunitària del carrer Jacint Verdaguer.
 
Els efectius dels Bombers de la Generalitat desplaçats al lloc han treballat al llarg de la nit per aïllar les ampolles a la mateixa sala de màquines i assegurar així que no hi hagués presència de clor a l’ambient. Posteriorment, i un cop encapsulades en ferro les ampolles, s’han fet gestions a través de la Junta de Residus amb l’empresa Solvay, que s’ha fet càrrec de la seva retirada i gestió.

Els veïns que van ser desallotjats de forma preventiva (75 persones) ja han pogut tornar a casa seva, així com també s’ha aixecat l’ordre de confinament de les cases situades a la mateixa àrea de confluència. Cal destacar que cap persona no ha resultat ferida a causa d’aquest incident.
 
Al lloc de l’incident, l’avís del qual es va rebre ahir a les 21.08 hores, també van treballar efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de setembre de 2014
10.30 hores