Moment de la inauguració del supermercat a Barcelona
Moment de la inauguració del supermercat a Barcelona
El conseller ha inaugurat avui un supermercat Plusfresc a Barcelona, una cadena de supermercats lleidatana amb un fort compromís amb els productors i l’entorn
 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la consellera de Comerç del Districte de Sarrià - Sant Gervasi, Agnès Pijoan, han participat aquest matí en la inauguració del primer supermercat Plusfresc a Barcelona.
 
Durant la inauguració, el conseller Pelegrí ha posat en relleu el compromís i la visió de futur de l’empresa, i també la seva aposta per oferir productes de qualitat i de proximitat als consumidors. El conseller ha explicat que el Departament que encapçala ha assumit el repte d’incrementar el consum de productes locals i de proximitat. Pelegrí ha volgut felicitar l’empresa per “aquest ferm suport als nostres productors locals, apropant-nos els seus millors productes bons i frescos, del camp a la nostra taula”, ha afirmat Pelegrí.
 
Actualment, l’empresa SUPSA compta amb 69 establiments ubicats a Lleida, Tarragona, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1.000 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka, i també un supermercat en línia, Plusfresh.com. És l’empresa de distribució líder en superfície a la província de Lleida.
 
El conseller Pelegrí ha aprofitat la inauguració d’aquest nou supermercat per explicar que el Departament d’Agricultura està abocant tot l’esforç per ajudar els sectors afectats pel veto rus. Així, ha explicat que “el Govern està fent molts esforços des de tots els àmbits i a través dels instruments específics de la Generalitat per aportar alternatives i eines que ajudin el sector a superar aquesta situació de crisi i que s’afegeixen a la resta de mesures que per la via institucional i de la negociació política han estat acordades amb el sector i negociades amb l’Estat i la UE”.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Moment de la inauguració del supermercat a Barcelona

Moment de la inauguració del supermercat a Barcelona
JPG | 1759