Dos nous vehicles s'incorporen a la línia d'autobusos de Granollers, les Franqueses, Canovelles i la Roca

query_builder   19 setembre 2014 11:14

event_note Nota de premsa

Dos nous vehicles s'incorporen a la línia d'autobusos de Granollers, les Franqueses, Canovelles i la Roca

  • La renovació de la flota s’emmarca en el conveni de col·laboració signat per aquests ajuntaments, el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’ATM de Barcelona i l’operador Sagalés 
 
La línia d'autobusos de Granollers, que també presta servei a les Franqueses del Vallès, Canovelles i la Roca del Vallès, incorporarà dos nous vehicles de pis baix. Els nous vehicles disposen de trenta-un seients per a passatgers, capacitat per a cinquanta-quatre persones dretes i una plaça per a persones amb mobilitat reduïda, que poden pujar i baixar de l'autobús amb una plataforma elevadora. El motor d'aquests vehicles permet una important reducció d'emissions a l'atmosfera.
 
Aquesta renovació de vehicles s'inscriu en els acords del conveni signat pels ajuntaments de Granollers, la Roca del Vallès, Canovelles i les Franqueses del Vallès amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'ATM i la companyia Sagalés, operadora del servei. La flota de Transgran és de nou vehicles, set dels quals en circulació i dos que es mantenen en reserva per a possibles eventualitats.
 
La presentació dels nous vehicles es farà aquest dilluns, 22 de setembre, a les 11.30 h i a l'estació d'autobusos de Granollers (Av. del Parc, s/n). Hi assistirà el cap del servei Territorial de Transports a Barcelona, Jordi Follia; els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé; Canovelles, José Orive; i la Roca del Vallès, Rafael Ros; i el conseller delegat de Sagalés, operadora del servei d'autobusos, Ramon Sagalés.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 40

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined