• Permet una navegació més àgil i senzilla i permet donar itineraris multimodals combinant transport públic+privat
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha tret una nova versió del cercador de rutes de la Generalitat, el “Mou-te”, que permet una navegació més àgil, amb una nova interfície web i mòbil més senzilla, neta i més ràpida per a l’usuari. A més, és el primer cercador de rutes a l’Estat que inclou el vehicle privat com a mode de transport a l’inici i/o al final de recorregut, permetent, així, donar itineraris multimodals combinant transport públic+privat. D’aquesta manera, un ciutadà que, per exemple, viu en una urbanització on no  hi ha transport públic i es vol desplaçar, ara el ‘Mou-te’ li podrà oferir com a alternativa agafar el seu vehicle privat fins a la parada de bus o ferroviària més propera i seguir l’itinerari en transport públic.
 
El “Mou-te” es pot consultar en entorn web (mou-te.gencat.cat) i entorn mòbil (gencat.mobi/moute).
 
Una altra de les novetats és que s’han millorat els punts d’interès (POIs) per a la cerca d’un nou itinerari i a la part de cerca per parada/estació, es poden trobar ara tant les ferroviàries (Metro+TRAM+FGC+Renfe) com les estacions d’autobusos.
 
El cercador de rutes ‘Mou-te’ es pot utilitzar per a qualsevol desplaçament dins de Barcelona, la Regió Metropolitana de Barcelona i la resta de Catalunya, ja que inclou tota l’oferta de transport públic de Catalunya: autobusos i Metro de TMB, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Rodalies de Catalunya, Tramvia, autobusos de l’Área Metropolitana de Barcelona, autobusos de la Generalitat de Catalunya, i els serveis de bus urbà de les principals ciutats de Catalunya (Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, etc).

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 174