El Parc Natural del Delta de l'Ebre, a punt per rebre el primer festival internacional d'ornitologia

query_builder   24 setembre 2014 10:00

event_note Nota de premsa

El Parc Natural del Delta de l'Ebre, a punt per rebre el primer festival internacional d'ornitologia

Parc Natural del Delta de l'Ebre
El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural acollirà aquest cap de setmana el Delta Birding Festival, el primer Festival Internacional d’Ornitologia que se celebra a Catalunya i que aplegarà ornitòlegs de reconegut prestigi internacional i aficionats al birdwatching en els tres dies d’activitats que s’han programat per als 26, 27 i 28 de setembre.
 
El festival, que organitzen ORYX (botiga especialitzada en articles de natura), l’Institut Català d’Ornitologia i la Fundació Catalunya - La Pedrera compta amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, el Departament d’Agricultura, Ramaderia Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre de la Diputació de Tarragona.
 
El Delta Birding Festival presenta una proposta que combina conferències i presentacions, algunes a càrrec d’ornitòlegs de renom internacional; cursos i tallers; visites guiades i activitats per a infants, de manera que integra una oferta d’oci per als amants de la natura amb la divulgació de la mà d’especialistes. Els organitzadors busquen així consolidar el delta de l’Ebre en el seu vessant de destinació de turisme familiar especialitzat en natura i en l’observació d’ocells o birdwatching. Cal apuntar que el festival es durà a terme a la tardor, època en què s’inicia el període de migracions i al delta de l’Ebre es poden trobar 325 espècies d’aus de les 600 existents a Europa, cosa que converteix el territori en un espai de referència en aquest tipus de turisme.
 
El Delta Birding Festival anirà acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per als amants de la natura, com ara llibres especialitzats, material òptic i equipament per a fotògrafs de natura i viatgers naturalistes.
 
L’organització del festival destina el benefici econòmic de les entrades a projectes de conservació d’ocells. En aquesta primera edició, el projecte es farà al delta de l’Ebre i consistirà en la realització de campanyes d’anellament i censos de les aus aquàtiques i altra fauna a la reserva de l’Alfacada.
 
Informació sobre el Festival:
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined