El president Mas i l'alcalde Trias segueixen la jornada castellera
El president Mas i l'alcalde Trias segueixen la jornada castellera
El president de la Generalitat, Artur Mas, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han participat aquest matí en diversos actes organitzats amb motiu de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de la capital catalana.
 
Artur Mas i Xavier Trias s’han trobat a la plaça de Sant Jaume, on han actuat els trabucaires. A continuació, s’han desplaçat caminant fins a la basílica de la Mare de Déu de la Mercè per assistir a la missa oficiada pel cardenal i arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.
 
Un cop finalitzada la celebració eucarística, el cap del Govern, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, i l’alcalde de Barcelona, han fet un recorregut per diversos carrers de la ciutat fins a l’Ajuntament de Barcelona.  Al Saló de Cròniques del consistori, han saludat els representants de les cases regionals convidades a la celebració.
 
Posteriorment, el president Mas i l’alcalde Trias han presenciat, des del balcó de l’Ajuntament, el ball de l’Àliga i dels Gegants de Barcelona, i la jornada castellera a càrrec de les colles de: Barcelona; Sants; Vila de Gràcia; Sagrada Família; Poble Sec i la Colla Jove Barcelona.

2  

Imatges

Festa Major

Festa Major 1549

Jornada castellera

Jornada castellera 2673