L'empresa CATUAV, potenciada pel Departament d'Agricultura a través del programa LEADER, rep el premi 'Drone Social Innovation Award'

query_builder   25 setembre 2014 10:28

event_note Nota de premsa

L'empresa CATUAV, potenciada pel Departament d'Agricultura a través del programa LEADER, rep el premi 'Drone Social Innovation Award'

 
L’empresa va ser guardonada amb l’esmentat premi pel seu projecte de detecció de mines terrestres
 
 
L’empresa CATUAV, amb seu a Moià, dedicada a l'observació de la terra amb aeronaus no tripulades (UAV), ha estat guardonada amb el premi 'Drone Social Innovation Award' pel seu projecte de detecció de mines terrestres.
 
L’equip expert i multidisciplinari de CATUAV ha desenvolupat una tecnologia pròpia que ha demostrat la seva eficàcia i fiabilitat en una gran varietat d'aplicacions. Des de l'any 2003 ofereix als seus clients solucions integrals i flexibles que permeten obtenir el màxim rendiment de la tecnologia UAV.
 
La xarxa Drone User Group Network (DUGN), Nexa Capital i la fundació UAS America han anunciat que CATUAV és un dels dos guanyadors del 'Drone Social Innovation Award', un premi en metàl·lic de 10.000 dòlars per a l'aplicació documentada més beneficiosa per a la societat d'un drone de baix cost. A través d'aquesta iniciativa, el DUGN vol promoure la innovació, inversió i atenció cap als beneficis que pot aportar la tecnologia drone a la societat.
 
Una desena de projectes optaven a guanyar aquest prestigiós guardó  entre els quals hi va haver projectes per a persones que utilitzen drones per a ensenyar habilitats STEM als nens i nenes amb autisme o la recollida de mocs de balena per a la investigació de la conservació marina. CATUAV va presentar un projecte d’ús d'avions no tripulats per a detectar mines terrestres.
 
Segons ha manifestat Marc Beltram, de CATUAV, l’empresa ha desenvolupat aquest projecte per a detectar mines des de l'aire que no posen a les persones en risc. Actualment hi ha més de 70 països que tenen mines enterrades en el seu territori, que any darrera any generen noves víctimes, i els mètodes actuals de detecció són lents i perillosos.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined