Territori i Sostenibilitat edita una guia del transport públic per a tot el Maresme

query_builder   25 setembre 2014 12:21

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat edita una guia del transport públic per a tot el Maresme

TES
  • Inclou tota l’oferta de transport públic urbà i interurbà i incideix, sobretot, en les possibilitats de connexions intermodals
 
 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat i l’ATM de Barcelona han editat la “Guia de transport públic del Maresme”, un projecte pensat per donar resposta a les necessitats de mobilitat dels ciutadans del Maresme. La guia integra tota l’oferta de transport públic, urbà i interurbà, d’aquesta comarca i també amb poblacions d’altres comarques, i incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, caps, comissaries de mossos d’esquadra, urbanitzacions, etc.
 
La guia informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat i el cercador de rutes “Mou-te”, de la Generalitat, que es pot consultar en entorn web (mou-te.gencat.cat) i entorn mòbil (gencat.mobi/moute).
 
Inicialment se n’han editat 50.000 exemplars, que es distribuiran entre els diferents operadors (Rodalies, companyies d’autobusos) i el Consell Comarcal del Maresme. Aquesta Guia és el primer producte d’una col·lecció pensada per estendre’s a altres zones de Catalunya.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 206

La guia

La guia
PDF | 2454

undefined
undefined
undefined
undefined