Ports de la Generalitat adjudica a Varador 2000 la gestió de la dàrsena per a grans eslores del port de Mataró

query_builder   30 setembre 2014 15:20

event_note Nota de premsa

Ports de la Generalitat adjudica a Varador 2000 la gestió de la dàrsena per a grans eslores del port de Mataró

  • L’actuació dóna valor afegit al sector nàutic, reactiva l’economia, genera ocupació i projecta el Maresme al món
Ports de la Generalitat
El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, i el director general de l’empresa Varador 2000, Xiqui Mas, han signat avui l’acord per impulsar la gestió de la dàrsena del port de Mataró destinada a grans eslores. Aquest projecte dóna valor afegit al sector nàutic català, impulsa el turisme i crea riquesa i ocupació en el territori.  
 
El procés d’adjudicació de la dàrsena situada a l’interior del moll de ponent del port de Mataró s’ha dut a terme mitjançant concurs públic. Així, la concessió administrativa s’ha atorgat a l’empresa Varador 2000, l’única oferta presentada. Aquesta empresa ja ha gestionat l’espai durant els darrers tres anys, en règim d’autorització administrativa. Ara, l’empresa ha de desenvolupar un projecte per crear la dàrsena de grans eslores del futur.
 
Amb l’acord es manté un espai per a  les cinc embarcacions de pesca que tenen com a port base Mataró.  Així, la pesca tindrà 30 metres lineals al moll de Ribera i 30 metres més al moll del varador per amarrar les seves embarcacions. També disposarà d’un espai a l’edifici de serveis, un espai de terra per als estris de pesca, places d’aparcament i l’ús compartit de l’accés i la rampa.


30 de setembre de 2014

1  

Imatges

Acte signatura

Acte signatura 1532

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 86

undefined
undefined
undefined
undefined