FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria pelegrí, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i conseller delegat de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), ambdós organismes del Departament, Jordi Bort, i del director general d’Agricultura, i Ramaderia, Miquel Molins, així com del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Jaume Fabà, ha presidit, aquest matí, la commemoració del centenari de Bodegues Raimat.
 
Josep Maria Pelegrí ha obert la seva intervenció congratulant-se de l’efemèride,  i ha afirmat que “arribar a aquesta xifra mai no és fàcil, és tot un èxit i més quan s’hi arriba amb aquesta empenta i força que demostreu. Aquests anys només s’assoleixen gràcies a l’esforç, la implicació i el treball de molts, aquells que hi són i aquells que malauradament ja no, avis, pares, fills..., generacions de directius i treballadors... I aquest acte és un reconeixement i una commemoració a la tasca de tots ells i de tots vosaltres”.
 
En aquest punt, Pelegrí ha afegit que “sou un exemple de com es poden vèncer situacions complicades, i és que en 100 anys hi temps per a moments bons i per als que no ho són tant. Estic convençut que en la vostra història hi ha moltes experiències i coneixements a aprendre i reflexionar, com els que es deixen entreveure en el pròleg del llibre del centenari: els valors de la terra, la qualitat i el respecte, el tenir cura de la terra, del llegat, la passió, l’esperit visionari, la voluntat d’arribar a tot el procés, etcètera. Totes elles us han fet més forts. La clau és preservar, treballar amb seny i saber-se adaptar a allò que es demana en cada moment. I totes elles us poden fer sentir orgullosos tant a vosaltres com als vostres avis i per això us vull transmetre la meva més sincera felicitació”.
 
El conseller ha remarcat també que “la història demostra que Raimat és un projecte molt familiar, consensuat i que ofereix un vi de gran qualitat; i el vi s’acaba convertint en un símbol i un motiu d’orgull, és fruit tant de la vostra feina com de la vostra terra, esdevé prosperitat i qualitat de vida a les empreses, a la gent i a tot el territori sencer, té al darrera un important llegat cultural que altres begudes no tenen. Per vosaltres, el vi sempre està lligat amb la vostra història i ens demostra l’amor que teniu per la vinya i les coses ben fetes. Heu sabut ser uns dignes i fidels seguidors de l’obra i els valors que van transmetre els vostres avis”, ha clos Josep Maria Pelegrí.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Un moment de l'acte.

Un moment de l'acte.
JPG | 445