Inauguració del Centre d'Atenció Primària Masquefa

query_builder   3 octubre 2014 17:23

event_note Nota de premsa

Inauguració del Centre d'Atenció Primària Masquefa

El nou CAP Masquefa millora l’accessibilitat i qualitat de l’atenció sanitària als ciutadans del municipi
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha inaugurat avui el Centre d’Atenció Primària (CAP) Masquefa, que va començar a funcionar el passat mes d’abril. El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Masquefa, situat a la cantonada entre l’avinguda de Catalunya i el carrer de Rogelio Rojo, pertany a l’Àrea Bàsica de Salut Martorell Rural, gestionada per l’Institut Català de la Salut (ICS).
 
El nou CAP, construït gràcies a un conveni entre el Servei Català de la Salut (CatSalut) i l’Ajuntament de Masquefa, dóna servei a una població de 8.199 habitants i disposa de serveis de medicina familiar i comunitària, pediatria, atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), odontologia (fins ara els ciutadans residents a Masquefa s’havien de desplaçar a Martorell), educació sanitària, infermeria i atenció al ciutadà. L’horari d’atenció és de 8 a 20h, de dilluns a divendres.
 
L’equipament té una superfície de 1.091 m2, que es distribueix en una planta baixa, on s’ubiquen els serveis assistencials, i una planta superior per als serveis de magatzem, vestuaris i l’administració. D’aquesta manera, els espais per atendre els pacients del municipi gairebé es dupliquen respecte els que tenia el consultori local. Això fa el centre més còmode i funcional per a pacients i professionals.
 
Aquest nou equipament comporta un guany en el confort per la major adequació i funcionalitat dels espais i una important millora en l’accessibilitat i qualitat dels serveis sanitaris oferts als residents a Masquefa.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined